Febrer a la botiga de Xerigots, farcit d’activitats!

23 de gener de 2019 Xerigots

Febrer a la botiga de Xerigots, farcit d’activitats!

Comencem l’any amb un febrer carregat de propostes diferents.
El febrer és el mes dels vins naturals, vins sense sulfits afegits o amb la mínima intervenció, que tenen com a aparador dos esdeveniments que passen simultàniament a Barcelona, Vins Nus que té lloc a la Nau Bostik i Vella Terra a l’Estació del Nord. Als winewednesday d’aquest mes, us aproximem a aquest món, amb productes que no deixaran indiferents a ningú.
Treu l’agenda i apunta’t,que les places volen!

Dimecres 6 de febrer a les 19:30
TAST AMB CELLER CAN SUMOI:
El projecte de vins naturals de Raventós i Blanc ens porta a les zones més altes del Penedès, al Montmell, on està el paratge de Can Sumoi, una finca recuperada i de la qual extreuen uns vins d’alçada i molt elegants.
Activitat gratuïta. Places limitades. Imprescindible reserva prèvia.

Dimecres 13 de febrer, a les 19:30
TAST AMB CELLER MAS CANDÍ:
Un dels joves cellers més reconeguts del Penedès, sempre han apostat pels vins amb la mínima intervenció i la màxima expressivitat de les varietats. Tastarem una selecció dels seus vins sense sulfits afegits, vins que encisen i atrapen al moment.
Activitat gratuïta. Places limitades. Imprescindible reserva prèvia.

Dimecres, 20 de febrer, a les 19:30
TAST AMB CELLER ESCODA-SANAHUJA:
Alguns dels vins naturals que produeix aquest celler, ja fa algun temps que els podeu adquirir a la nostra botiga i té molts adeptes. Introduïrem noves referències que de ben segur crearan nous addictes a la manera de fer d’aquest elaborador de la Conca de Barberà.
Activitat gratuïta. Places limitades. Imprescindible reserva prèvia.

Dimecres, 27 de febrer, a les 19:30
TAST AMB CAL TIQUES – JOAN RUBIÓ:
Per finalitzar aquest mes de vins naturals de la millor manera possible, convidem a en Joan Rubió, un dels referents de la nostra terra en pràctiques biodinàmiques i l’elaboració de vins sense sulfits afegits. Vins provinents de la passió per la vinya i una filosofia arrelada al Penedès i els seus fruits.
Activitat gratuïta. Places limitades. Imprescindible reserva prèvia.

Podeu reservar trucant al 938902378, per mail a vilafranca@xerigots.cat o per missatge privat a Twitter, Facebook o Instagram.

#ELVIÉSCULTURA #CULTURADEVI

XERRADA-COL·LOQUI: ANGLATERRA, TERRA DE VINS?
Dimarts, 5 de febrer, a les 19:30

Com bé sabeu, la difusió de la cultura del formatge i el vi és el nostre lema, i ens encanta poder transmetre que #elviéscultura. En aquesta ocasió, volem compartir les experiències d’una petita expedició penedesenca que el passat novembre va fer a tres diferents espais vitivinícoles d’Anglaterra. Una incipient indústria vinícola molt relacionada amb el canvi climàtic i les noves tendències de consum al territori anglosaxó.

L’enòleg Joan Munné i el viticultor Pep Tarrida ens explicaran les seves impressions, les anècdotes i diverses conclusions sobre la producció i l’elaboració d’aquests tres cellers anglesos.

TAST ESPECIAL
A CLOCKWORK ORANGE. Tast de vins orange i videoclips.

Dijous, 21 de febrer, a les 19:30

Aquest mes tampoc podien faltar el sommelier Ton Colet i el friki d’en Víctor Cornejo fent de les seves, maridant vins, formatges i en aquesta ocasió, videoclips musicals. Prenem el nom de l’anglès de “La Naranja mecánica” per endinsar-nos en el món dels vins “taronja” els coneguts “Orange wines” naturals. Vins brisats, especials i únics que ens faran ballar el paladar i els sentits.

Preu activitat: 12 EUROS (10 EUROS CLUB)

Places molt limitades. Imprescindible reserva prèvia.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies