Posició a la taula

Descripció de la taula de formatges

1- Camembert
Llet crua de vaca, elaborat a França. Pell intensa i amb un procés de producció molt tradicional. Un aroma pur i pronunciat amb un toc de bolets, cremós i complex, amb notes de herba fresca.

2- Puigpedrós
Llet crua de vaca de pell rentada. La coloració característica de la seva pell, de color taronja, influeix en el gust i la textura. D’olor intens. Elaborat a Ger (Cerdanya)

3- Rodonet de Cabra
Elaborat amb llet pasteuritzada de cabra amb pell rentada amb aigua de mar. De sabor delicat i cremós, es produeix al Maresme (Barcelona). És el segon millor formatge de cabra al Salón Gourmet de Madrid.

4- Pecorino Moliterno
Llet pasteuritzada d’ovella. Una vegada és semi curat se li afegeixen vetes de tòfona negra juntament amb l’oli. El contrast entre els aromes i gustos làctics i els que proporcionen la pròpia trufa és molt acusat. És un formatge exquisit. Produït a Itàlia.

5- Belga a la Mostassa
Llet pasteuritzada de vaca amb un curiós gust que li aporten els grans de mostassa, produït a Bèlgica.

6- Blau del Nét
De llet d’ovella, elaborat al Palau d’Anglesola (Lleida). Té una maduració de dos mesos i una textura
lleugerament trencadissa. Va obtenir el World Cheese Awards de Bronze en formatges blaus.

Detalls

  • Nom: Taula Atrevits
  • Codi: 694

Descarregar catàleg

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies