Posició a la taula

Descripció de la taula de formatges

1- Blanc de Sora
Llet pasteuritzada de cabra, 2 mesos de maduració sense premsar, de la formatgeria Mas Rovira (Ripollès). Gust suau i cremós en boca.

2- Puigpedrós
Llet crua de vaca de pell rentada. La coloració característica de la seva pell, de color taronja, influeix en el gust i la textura. D’olor intens. Elaborat a Ger (Cerdanya)

3- Lligat de cabra
Llet crua de cabra, moldejat i premsat a mà, amb lligada de cotó. Produït al Palau d’Anglesola (Lleida)

4- Serrat semi
Elaborat amb llet crua d’ovella de la pròpia explotació ramadera situada a la Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre). La seva llarga curació fa que sigui un formatge gustós i peculiar, de tall compacte.

5- Blau Ceretà
Formatge blau singular elaborat a partir de llet crua de vaca, amb tres mesos d’afinament. De gust suau, amb notes finals subtils de picant. Color ocre.

Detalls

  • Nom: Taula Catalans
  • Codi: 697 - 1100

Descarregar catàleg

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies