Posició a la taula

Descripció de la taula de formatges

1- Brie de Meaux
Llet crua de vaca de pasta tova i amb una pell fina i de color blanc. D’olor afruitada i a nous. El gust resulta més suau i menys salat. D’origen francès i protegit amb l’etiqueta AOC. Millor Brie al concurs de Paris 2016

2- Maó Curat
Llet de vaca, amb pasta premsada no cuita. Té DOP. Té una maduració d’entre 5 i 10 mesos, que la fa a Menorca, i s’acaba d’afinar als cups de Xerigots. Gust intens i amb un punt picant.

3- Garrotxa
Llet pasteuritzada de cabra amb escorça florida natural de tonalitats grises i blavoses. Textura cremosa i suau, en boca el gust és equilibrat i natural, lleugerament salat i amb notes de mantega i àcid làctic

4- Curat d’Ovella DO
Llet crua d’ovella amb una curació mínima de 6 mesos, produït a La Solana Ciudad Real. Molt saborós i de tall compacte.

5- Stilton
Formatge blau anglès, elaborat amb llet de vaca. La seva crosta és florida, la pasta pot ser de color blanc o taronja.

Detalls

  • Nom: Taula Clàssics
  • Codi: 1101 - 693

Descarregar catàleg

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies