Posició a la taula

Descripció de la taula de formatges

1- Taleggio
Elaborat amb llet de vaca. De pasta tova amb pell florida que es produeix a Bèrgam (Itàlia). Desprèn una fragància herbàcia, suau però persistent, de fruites en fermentació, flors i bròquil.

2- Reblochon
De llet de vaca i pell rentada. De la Savoia (França). La pell és groga, gust a avellana que persisteix en boca després d’haver tastat la seva pasta flexible i consistent.

3- Gouda Vell
Elaborat amb llet pasteuritzada de vaca. D’Holanda. Madura entre 12 i 18 mesos i és d’un color entre taronja i groc.

4- Cheddar Vell
De llet pasteuritzada de vaca, és un dels formatges amb més personalitat d’Anglaterra. És un formatge dur premsat, de forma cilíndrica.

5- Curat Ovella DO
Llet crua d’ovella amb una curació mínima de 6 mesos, produït a La Solana Ciudad Real. Molt saborós i de tall compacte.

6- Azul Valdeón
De pasta blava elaborat amb llet de vaca i cabra. Escorça rugosa i irregular, de tons grisos foscos i amb petites taques vermelles i blaves. La pasta té una textura tova i de color groc pàl·lid.

Detalls

  • Nom: Taula Internacionals
  • Codi: 548 - 550

Descarregar catàleg

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies