17 de juliol de 2020 Xerigots

Els formatges, ara també amb vins seleccionats pel Ton Colet

Contents d’anunciar-vos que ara, les nostres seleccions de formatge es podran acompanyar amb dues ampolles de vi seleccionades especialment pel Ton Colet, el nostre sommelier de capçalera.

Sommelier des de fa més de 10 anys, Colet treballat a diversos restaurants del Penedès que han aconseguit premis Cartavi a la millor carta de vins de Catalunya, i col·laborat amb diversos mitjans de comunicació, així com amb escoles de formació en sumilleria. Impulsor juntament amb en Víctor Cornejo dels Tastos Frikis a Xerigots. Actualment és el sommelier del restaurant El Cigró d’Or i va ser Tercer classificat al concurs Millor Sommelier de Catalunya 2019.

Les ampolles de vins les trobareu un cop hagueu escollit la Selecció de formatges que preferiu, us apareixarà a la cistella de compra per a poder afegir. Ara mateix trobareu tres seleccions: la de vins Agosarats, formada per vins més divertits, diferents i peculiars; la Versàtil, amb vins que agraden a tothom i combinen molt bé amb els formatges i la d’Escumosos, amb vins de bombolles. També, la Selecció Especial té la seva selecció de vins especial.
A més, al nostre You Tube, el Ton Colet també us compartirà informació sobre els vins que ha escollit.