Incrementem l’oferta de Xerigots a Casa

16 de març de 2020 Xerigots

Incrementem l’oferta de Xerigots a Casa

Ampliem els nostres serveis de venda on-line, via whatsapp, enviament a domicili i recollida de comandes a l’Obrador de Xerigots!

Els bars i restaurants són els principals clients de Xerigots, els clients d’hostaleria formen la major part de la nostra facturació. A hores d’ara tenim la línia de servei a aquests clients aturada davant el tancament dels establiments per evitar la propagació del COVID-19. Però, tenim un estoc important de formatges que no podrem servir durant aquests quinze dies i que convé vendre’ls.

D’altra banda, creiem que gaudint dels nostres formatges, el cofinament pot ser més agradable.

Per aquest motiu, ampliem els nostres serveis de venda on-line, whatsapp al telèfon 665 280 806 i de recollida de comandes a l’Obrador de Xerigots.

Seleccions de formatges a preus més reduïts per a poder gaudir a casa vostra durant aquest confinament.

A més de la Selecció Premium i la Selecció mensual habitual, també trobareu:

SELECCIÓ XEF – 25 euros

Una selecció de sis formatges perquè puguis cuinar sis plats diferents aquests dies a casa. Són els formatges que normalment oferim a restaurants com el Tomino Boscaiolo, Burrata, Burrata Fumada, Camembert forn, Reblochon i Sant Marcellin

SELECCIÓ TAST XERIGOTS A CASA – 40 euros

Com que hem hagut d’anul·lar els tastos a l’Obrador pel COVID-19, proposem un tast a domicili. Són 10 formatges envasats en porcions i, de regal, una safata de pissarra.

El divendres i/o el dissabte oferirem via streaming un tast de formatges guiat pel Jordi Bertran a través de les nostres xarxes socials. Et mantindrem informa/da.

SELECCIÓ CHEESE & GO – 15 euros

Només per comprar i recollir al mateix Obrador de Xerigots. Selecció de cinc formatges porcionats i una ampolla de vi negre Petit Pissares DOQ Priorat.

 

Condicions d’entrega i recollida

Les comandes fetes abans de les 12h i que requereixin enviament a domicili, arribaran a destí el dia següent al matí. L’últim dia per rebre comandes, dijous, 19 de març.

També es pot recollir a l’Obrador de Xerigots (Comerç, 36, Vilafranca del Penedès) de dilluns a divendres de 15 a 19 hores. Si ho recolliu a Xerigots, a l’hora de fer la comanda, expliqueu-ho a l’apartat d’observacions.

La recollida a Xerigots es farà seguint les indicacions de seguretat marcades per les autoritats.