L'OBRADOR

Un dels únics espais d'afinat de formatges de Catalunya

INSTAL·LACIONS

ELS CUPS
D'AFINAT

És el cor de Xerigots, situat en un antic celler del segle XIX en un dels carrers més emblemàtics de Vilafranca del Penedès, el carrer Comerç.

Aquesta nau amaga antics cups ceràmics subterranis, que abans servien per emmagatzemar vi, i que ara són espais òptims per afinar formatges únics. Seleccionem formatges i en tenim cura en aquestes instal·lacions especials, aconseguint noves textures, nous matisos, nous sabors. Som un dels pocs centres d’afinat de Catalunya.

ELS CUPS

UN ESPAI SINGULAR

La calma, la temperatura, la humitat i el saber fer de l’equip de Xerigots fan que els formatges madurin amb les millors condicions perquè emocionin a qui els tasta.

TALENT I TRADICIÓ

AFINAR FORMATGES

Seleccionem formatges artesans i els distribuïm a les càmeres i cups d’afinament, segons la temperatura i maduració que necessiten. Cada producte reclama unes condicions diferents i, gràcies a les nostres instal·lacions, a l’experiència i a la cura que hi tenim, aconseguim que surtin al mercat al seu punt òptim de consum.

SELECCIÓ DE FORMATGES

ESPECIALITATS

Afinem fins arribar al seu punt òptim de consum més de 250 formatges artesans. Som especialistes en crear taules de formatges ideals per a l’hostaleria i formatges idonis per a la cuina dels restaurants, amb una distribució segons les necessitats específiques de cada client.

INSTAL·LACIONS

TRACTAMENT

Tenim cura de tots els factors que intervenen en l’evolució del formatge. Els treballem artesanalment per aconseguir matisos que emocionin a qui els tasta. Tallem el formatge a mà i en condicions de fred intens per mantenir les seves característiques pròpies i els servim en la quantitat que el client necessita i en òptimes condicions. Servim formatges que emocionen.

POSA'T EN CONTACTE

Per a qualsevol dubte o informació envia’ns un e-mail i et contestarem el més ràpid possible.