Descripció del formatge

És un formatge Itàlia de taula, de pasta cremosa i untuosa, fet amb llet pasteuritzada de vaca. En l’elaboració se li afegeix a la llet de vaca el fong Penicilium Roqueforti, això el converteix en un formatge blau amb una crosta vermella i flonja, de pasta tova i mantegosa. Té floridures verdoses i la seva olor i sabor són forts. A Xerigots li donem mes untuositat i el preparem per afegir cava.

Detalls

  • Nom: Gorgonzola Reserva Cucciaio
  • Procedència: Itàlia
  • Format: 6000g
  • Codi: 384

Descarregar catàleg

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i personalitzar els anuncis. A l'prémer el botó "ACCEPTAR" consent aquestes cookies. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies