Descripció del formatge

És un formatge de pasta premsada no cuita de llet de vaca que té una Denominació Origen Protegida (DOP), elaborat i madurat a Menorca, segons la tradició i la normativa recollida en el reglament de la DOP. La seva maduració és entre 5 mesos, el seu gust és intens i presenta un punt picant. La textura passa a ser ferma i dura, una mica més groguenca i seca. La crosta, que pot arribar a ser vermellosa. A més a més aquest formatge té una particularitat especial i es que ha estat madurant durant 60 dies als nostres cups de Xerigots. Aconsellem menjar-lo picat.

Detalls

  • Nom: Maó Curat als Cups
  • Procedència: Menorca
  • Format: 2000g
  • Codi: 558

Descarregar catàleg

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i personalitzar els anuncis. A l'prémer el botó "ACCEPTAR" consent aquestes cookies. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies