Descripció del formatge

És un formatge francès de l’est de França, té origen als Vosgos a Alsàcia i Lorena. La llegenda diu que la recepta d’aquest formatge va ser entregada als natius dels Vosgos per un mossèn irlandès que va passar per allà el segle IX. El seu nom prové de la Villa de Munster a prop de Colmar i a la vegada procedent del terme llatí “Monasterium”. Es tracta d’un formatge de llet pasteuritzada de vaca. És de pasta tova i pell rentada. Massa sense premsar i sense coure. La seva textura resulta suau, es semi dur i de color groc fosc. Com tots els formatges de pell rentada, té un color penetrant i fort però de gust és suau.

Detalls

  • Nom: Munster Afinat
  • Procedència: França
  • Format: 750g
  • Codi: 388

Descarregar catàleg

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i personalitzar els anuncis. A l'prémer el botó "ACCEPTAR" consent aquestes cookies. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies