Descripció del formatge

És un formatge blau francès de llet crua d’ovella de la raça Lacaune procedent de la regió de Causses del Aveyron (Occitania). Va obtenir la denominació d’origen l’any 1925 i al 1996 l’AOP.
Aquest formatge s’afina entre 14 i 21 dies al municipi de Roquefort-sous-Soulzon per aconseguir el perfecte desenvolupament del blau, posteriorment passarà 9 setmanes a -3 graus per millorar la seva cremositat. Aquest formatge el mantindrem 45 dies més en unes condicions especials a Xerigots per aconseguir la màxima cremositat i una textura fina. Amb un aroma a nous i panses el seu sabor és salat i complexe.

Detalls

  • Nom: Roquefort Cremeux
  • Procedència: França
  • Format: 1500g
  • Codi: 386

Descarregar catàleg

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i personalitzar els anuncis. A l'prémer el botó "ACCEPTAR" consent aquestes cookies. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies