Posició a la taula

Descripció de la taula de formatges

1- Camembert
Llet crua de vaca, elaborat a França. Pell intensa i amb un procés de producció molt tradicional. Un aroma pur i pronunciat amb un toc de bolets, cremós i complex, amb notes de herba fresca.

2- Puigpedrós
Llet crua de vaca de pell rentada. La coloració característica de la seva pell, de color taronja, influeix en el gust i la textura. D’olor intens. Elaborat a Ger (Cerdanya)

3- Rodonet de Cabra
Elaborat amb llet pasteuritzada de cabra amb pell rentada amb aigua de mar. De sabor delicat i cremós, es produeix al Maresme (Barcelona). És el segon millor formatge de cabra al Salón Gourmet de Madrid.

4- Pecorino Moliterno
Llet pasteuritzada d’ovella. Una vegada és semi curat se li afegeixen vetes de tòfona negra juntament amb l’oli. El contrast entre els aromes i gustos làctics i els que proporcionen la pròpia trufa és molt acusat. És un formatge exquisit. Produït a Itàlia.

5- Belga a la Mostassa
Llet pasteuritzada de vaca amb un curiós gust que li aporten els grans de mostassa, produït a Bèlgica.

6- Blau del Nét
De llet d’ovella, elaborat al Palau d’Anglesola (Lleida). Té una maduració de dos mesos i una textura
lleugerament trencadissa. Va obtenir el World Cheese Awards de Bronze en formatges blaus.

Detalls

  • Nom: Taula Atrevits
  • Codi: 694

Descarregar catàleg

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i personalitzar els anuncis. A l'prémer el botó "ACCEPTAR" consent aquestes cookies. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies