Posició a la taula
Descripció de la taula de formatges
1- Blanc de Sora
Llet pasteuritzada de cabra, 2 mesos de maduració sense premsar, de la formatgeria Mas Rovira (Ripollès). Gust suau i cremós en boca.
2- Puigpedrós
Llet crua de vaca de pell rentada. La coloració característica de la seva pell, de color taronja, influeix en el gust i la textura. D’olor intens. Elaborat a Ger (Cerdanya)
3- Lligat de cabra
Llet crua de cabra, moldejat i premsat a mà, amb lligada de cotó. Produït al Palau d’Anglesola (Lleida)
4- Serrat semi
Elaborat amb llet crua d’ovella de la pròpia explotació ramadera situada a la Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre). La seva llarga curació fa que sigui un formatge gustós i peculiar, de tall compacte.
5- Blau Ceretà
Formatge blau singular elaborat a partir de llet crua de vaca, amb tres mesos d’afinament. De gust suau, amb notes finals subtils de picant. Color ocre.
Detalls
- Nom: Taula Catalans
- Codi: 697 - 1100