Posició a la taula

Descripció de la taula de formatges

1- Brie de Meaux
Llet crua de vaca de pasta tova i amb una pell fina i de color blanc. D’olor afruitada i a nous. El gust resulta més suau i menys salat. D’origen francès i protegit amb l’etiqueta AOC. Millor Brie al concurs de Paris 2016

2- Maó Curat
Llet de vaca, amb pasta premsada no cuita. Té DOP. Té una maduració d’entre 5 i 10 mesos, que la fa a Menorca, i s’acaba d’afinar als cups de Xerigots. Gust intens i amb un punt picant.

3- Garrotxa
Llet pasteuritzada de cabra amb escorça florida natural de tonalitats grises i blavoses. Textura cremosa i suau, en boca el gust és equilibrat i natural, lleugerament salat i amb notes de mantega i àcid làctic

4- Curat d’Ovella DO
Llet crua d’ovella amb una curació mínima de 6 mesos, produït a La Solana Ciudad Real. Molt saborós i de tall compacte.

5- Stilton
Formatge blau anglès, elaborat amb llet de vaca. La seva crosta és florida, la pasta pot ser de color blanc o taronja.

Detalls

  • Nom: Taula Clàssics
  • Codi: 1101 - 693

Descarregar catàleg