Posició a la taula

Descripció de la taula de formatges

1- Taleggio
Elaborat amb llet de vaca. De pasta tova amb pell florida que es produeix a Bèrgam (Itàlia). Desprèn una fragància herbàcia, suau però persistent, de fruites en fermentació, flors i bròquil.

2- Reblochon
De llet de vaca i pell rentada. De la Savoia (França). La pell és groga, gust a avellana que persisteix en boca després d’haver tastat la seva pasta flexible i consistent.

3- Gouda Vell
Elaborat amb llet pasteuritzada de vaca. D’Holanda. Madura entre 12 i 18 mesos i és d’un color entre taronja i groc.

4- Cheddar Vell
De llet pasteuritzada de vaca, és un dels formatges amb més personalitat d’Anglaterra. És un formatge dur premsat, de forma cilíndrica.

5- Curat Ovella DO
Llet crua d’ovella amb una curació mínima de 6 mesos, produït a La Solana Ciudad Real. Molt saborós i de tall compacte.

6- Azul Valdeón
De pasta blava elaborat amb llet de vaca i cabra. Escorça rugosa i irregular, de tons grisos foscos i amb petites taques vermelles i blaves. La pasta té una textura tova i de color groc pàl·lid.

Detalls

  • Nom: Taula Internacionals
  • Codi: 548 - 550

Descarregar catàleg

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i personalitzar els anuncis. A l'prémer el botó "ACCEPTAR" consent aquestes cookies. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies