Posem en marxa ‘Movem Xerigots: formatges en ruta’ per tot Catalunya

14 de desembre de 2021 Xerigots

Posem en marxa ‘Movem Xerigots: formatges en ruta’ per tot Catalunya

A principis del 2022 Xerigots estarà en obres per millorar l’Obrador i no hi hauran visites ni activitats. Però els amants del formatge podran continuar gaudint-ne amb una nova activitat que Xerigots ha posat en marxa amb l’empresa Ayats, empresa catalana de referència en la fabricació d’autobusos i que portarà les experiències de Xerigots arreu del territori.

La iniciativa neix de la fusió d’aquestes dues empreses catalanes que, també en període de pandèmia van buscar noves sortides i línies de negoci. Per una banda, Ayats, va construir un restaurant dins d’un autobús de dos pisos per a poder oferir un nou producte als seus clients i, per l’altra, Xerigots, va anar avançant en la creació d’experiències úniques al voltant del formatge i la venda directa a client final.

Així doncs, l’aventura empresarial conjunta entre Xerigots i Ayats és ‘Movem Xerigots. Formatges en ruta’ i consisteix en oferir activitats per gaudir de les sensacions i la cultura del formatge dalt d’un autobús equipat com un restaurant d’alta gamma, amb el sostre de vidre i una cuina amb tots els serveis. Des del gener fins al juny de 2022 l’autobús farà parada cada dissabte en una població catalana diferent on oferirà tres experiències: l’’Àpat Sota les Estrelles’, la versió complerta amb un sopar de vint formatges, alguns cuinats, i quatre vins; el ‘Tast Vespertí’, la versió reduïda i en horari de tarda amb sis formatges i tres vins, i el ‘Take Away’, amb vuit formatges ja tallats preparats per degustar a casa i que es podrà recollir al autobús.

A partir d’avui mateix ja estan a la venda la primera part de la ruta, amb les deu primeres parades, a través de la botiga on-line.