SERVEIS

Una altra manera de comprar i gaudir del formatge

TRACTAMENT I LOGÍSTICA

COM DISTRIBUïM

Tenim cura de tots els factors que intervenen en l’evolució del formatge. Els treballem artesanalment per aconseguir matisos que emocionin a qui els tasta. Tallem el formatge a mà i en condicions de fred intens per mantenir les seves característiques pròpies i els servim en la quantitat que el client necessita i en òptimes condicions. Servim formatges que emocionen.

DISTRIBUCIÓ

SERVEIS A RESTAURANTS

El nostre equip es posa al costat dels restauradors per facilitar l’elaboració de plats on el formatge esdevé protagonista. Busquem minimitzar les mermes i rendibilitzar el servei. Tenim més de 60 referències de formatge per preparar a la barra del bar, sense necessitat d’entrar a la cuina.

DISTRIBUCIÓ

SERVEIS A BOTIGUES

Un dels nostres objectius és la difusió de la cultura del formatge i la seva relació amb la del vi. Per això, facilitem que botigues de vins i botigues de productes gourmet disposin d’un espai de formatges als seus espais, rendibilitzant més l’espai i, alhora, atorgant un valor afegit als vins i als altres productes que ofereixen.

horitzontals_serveis_originals_01

CONSULTORIA

ASSESSORAMENT

Tenim cura i afinem, fins arribar al seu punt òptim de consum, més de 250 formatges artesans. Volem que els teus clients s’emocionin amb els formatges que els oferiràs. I tot, amb una distribució segons les necessitats específiques de cada client.

SERVEIS

TRACTAMENT PERSONALITZAT DEL TEU FORMATGE

Als nostres clients els oferim un servei complet i personalitzat perquè pugui treballar amb formatges, tant en una botiga, com en una sala, un bar o un restaurant, d’una manera còmoda i rendible.

ASSESSORAMENT

RESPOSTES AL MÓN DEL FORMATGE

Col·laborem en què tot el personal tingui coneixements sobre el món del formatge: fem formació, assessorem en la confecció de plats amb formatge, en l’organització d’esdeveniments amb illes de formatges, creem taules de formatges per a l’hostaleria, etc.

horitzontals_serveis_originals_02c

RESTAURANTS & BOTIGUES

EVENTS & CELEBRACIONS

El formatge emociona si se serveix en un entorn especial, amb unes condicions òptimes i maridat amb bons productes. I requereix també de ser gaudit en bona companyia. Per això som especialistes en la creació d’illes de formatges per a celebracions, per a reunions familiars o d’empresa, així com en l’organització de maridatges i xous on el formatge té el protagonisme. Creem l’espai adequat, amb els productes idonis perquè la teva celebració sigui un èxit.

SERVEIS

ESDEVENIMENTS SINGULARS

Des d’un bufet de formatges per a un casament, a un aperitiu durant un acte cultural, a un esmorzar de formatges entre vinyes. Ajudem a fer tangibles les teves idees.

CATERING

CELEBRACIONS

A més del formatge, ens podem encarregar del vi, melmelades, fruites, torrades i altres complements per vestir encara més la teva celebració.

horitzontals_serveis_originals_03

RESTAURANTS & BOTIGUES

MARIDATGES & TASTOS

Situats al bell mig del Penedès posem en valor el patrimoni històric vitivinícola a través del formatge i la seva harmonia amb el vi amb experiències úniques que organitzem de forma periòdica al nostre Obrador i arreu del territori català. Activitats que es converteixen en experiències úniques que perduren en el record de qui les ha viscut.

MARIDATGES

CULTURA DEL FORMATGE I EL VI

Un dels nostres objectius és la difusió de la cultura del formatge i la del vi, i com es complementen una de l’altra. Transmetem sensacions, emocions, però també les persones i històries que hi ha darrera de cada producte. I ens agrada explicar-les.

TASTOS

EXPERIÈNCIES ÚNIQUES

Tastar un formatge Schropshire que ha estat afinat amb Malvasia de Sitges, degustar un Gorgonzola italià que ha begut cava de Sant Sadurní d’Anoia, sorprendre’s amb un formatge de Maó curat al màxim però que no ha perdut en cap moment la seva cremositat. Només són algunes de les emocions que transmeten els nostres formatges.

horitzontals_serveis_originals_04