‘Tastos de Pell de Gallina’ a casa o a l’Obrador per celebrar els 10 anys de Xerigots

27 de setembre de 2021 Xerigots

‘Tastos de Pell de Gallina’ a casa o a l’Obrador per celebrar els 10 anys de Xerigots

Aquesta tardor a Xerigots celebrem el 10è aniversari i ho fem d’una manera especial maridant els seus productes estrella durant quatre divendres d’octubre i novembre amb grans vins catalans, amb vins naturals, amb cerveses i amb bourbons. Una proposta anomenada ‘Tastos de Pell de Gallina’ amb la voluntat d’esprémer encara més la polivalència del formatge.

La proposta es podrà gaudir amb dos formats: a casa o bé presencialment a l’Obrador. I, en els dos casos, guiats de forma telemàtica o presencial amb els guies habituals de Xerigots, Jordi Bertran i Víctor Cornejo, i amb el sommelier Ton Colet i l’arqueòleg i expert en cerveses i bourbons, David Bea.   

Així doncs, amb la proposta ‘Tastos de Pell de Gallina a casa’, cada setmana oferirem una caixa amb uns formatges i unes begudes per maridar-los (vins top catalans, cerveses, vins naturals o bourbons) i els divendres 15, 22, 29 d’octubre i 5 de novembre al vespre els que comprin les seleccions podran connectar-se on-line amb l’Obrador, on els guies i experts els conduiran per l’apassionant món del maridatge del formatge.

Els ‘Tastos de Pell de Gallina a l’Obrador’ serà la proposta presencial, per gaudir a les instal·lacions de Xerigots de Vilafranca, els divendres 15, 22, 29 d’octubre i 5 de novembre a les 20h.

Tota la informació i venda d’entrades i de seleccions a botiga.xerigots.cat

PROGRAMACIÓ

‘Formatges amb Vins catalans TOP’ – 15 d’octubre – Tast de Pell de Gallina –, amb el sommelier de capçalera, Ton Colet i l’equip de Xerigots, Jordi Bertran i Víctor Cornejo.
Serà tot un àpat on es tastaran 3 vins amb 12 formatges a l’Obrador, a les 20h – COMPRA OPCIÓ A L’OBRADOR AQUÍ

Per l’opció a casa, s’oferirà una selecció pensada perquè el tast el gaudeixin 4 persones. COMPRA LA SELECCIÓ PER GAUDIR A CASA AQUÍ

‘Formatges amb cerveses’ – 22 d’octubreTast de Pell de Gallina – amb el sommelier i expert en cerveses, David Bea, i l’equip de Xerigots Jordi Bertran i Víctor Cornejo.
Serà un àpat on es tastaran 6 cerveses amb 12 formatges, a les 20h. COMPRA L’OPCIÓ A L’OBRADOR AQUÍ

Per l’opció a casa s’ofereix una opció pensada per a 2 persones. COMPRA LA SELECCIÓ DE FORMATGES AMB CERVESES PER GAUDIR A CASA AQUÍ

‘Formatges i vins naturals – 29 d’octubre – Tast de Pell de Gallina – amb el sommelier de capçalera, Ton Colet i l’equip de Xerigots Jordi Bertran i Víctor Cornejo.
Es tastaran 3 vins naturals amb 12 formatges a l’Obrador, a les 20h. COMPRA L’OPCIÓ A L’OBRADOR AQUÍ

Per l’opció a casa s’oferirà una selecció pensada perquè la gaudeixin 4 persones. COMPRA LA SELECCIÓ DE FORMATGES I VINS NATURALS PER CASA AQUÍ

‘Formatges i bourbons’ – 5 de novembre – Tast de Pell de Gallina – amb el sommelier i l’expert en cerveses David Bea, i l’equip de Xerigots Jordi Bertran i Víctor Cornejo.
Es tastaran 2 bourbons (6cl en total), 2 vins i 10 formatges a l’Obrador, a les 20h. COMPRA L’OPCIÓ A L’OBRADOR AQUÍ.

Per l’opció a casa, s’oferirà la selecció pensada per a 2 persones. COMPRA LA SELECCIÓ DE FORMATGES I BOURBONS PER GAUDIR A CASA AQUÍ.