Xerigots a casa durant la setmana del 23 de març

23 de març de 2020 Xerigots

Xerigots a casa durant la setmana del 23 de març

Tenint en compte l’actual situació provocada per la crisi sanitària del coronavirus, des de Xerigots ens hem vist obligats a aplicar un seguit de mesures per tal de, per una banda, descarregar-nos de l’estoc de formatge que es podria fer malbé, especialment aquell dirigit a la restauració; poder continuar abastint les botigues d’alimentació i oferir nous productes a client final a través del comerç on-line. Tot plegat, dut a terme amb la major seguretat i seguint els consells i les mesures indicades per les autoritats.

A partir d’ara ens veiem obligats a prendre un seguit d’actuacions per tal de provocar menys desplaçaments i facilitar al màxim que els nostres treballadors i treballadores puguin romandre més temps a casa seva.

Per aquest motiu:

 1. No hi haurà recollides a l’Obrador, tot el nostre producte s’enviarà a través dels serveis de missatgeria que estan treballant segons les indicacions que marquen les autoritats.
 2. Es redueixen les hores de treball a l’Obrador per part del nostre personal
 3. Prioritàriament treballarem per abastir els clients de botigues d’alimentació que encara romanen obertes.
 4. Per les seleccions de formatge on-line, hi haurà les següents:
  1. Selecció mes (29 euros)
  2. Selecció Xef (25 euros)
  3. Selecció Tast a Casa (40 euros) amb una selecció de 8-10 formatges
 5. Les comandes on-line s’entregaran els dies 26 o 27 de març. Darrer dia per rebre comandes, dijous 26 de març a les 12h.
 6. Només podem garantir el servei setmana a setmana. No podem preveure què passarà d’aquí quinze dies ni tres setmanes. Per tant, setmanalment informarem d’aquells serveis que podem oferir.

Moltíssimes gràcies pel suport que estem rebent per part de clients, proveïdors i amics.