Xerigots posa en marxa una botiga temporal per lots, regals i idees gastronòmiques

19 de novembre de 2020 Xerigots

Xerigots posa en marxa una botiga temporal per lots, regals i idees gastronòmiques

A més de formatges hi haurà vins de cellers petits, cerveses artesanes i altres productes gastronòmics 

Pop Up Xerigots és el nom del nou concepte de botiga efímera que s’ha posat en marxa a l’Obrador de Vilafranca del Penedès (carrer Comerç, 36) i que estarà en marxa des d’avui, 19 de novembre fins el dia de Reis.

En aquest espai s’hi podrà trobar un ampli ventall de propostes de regal, lots i altres opcions gastronòmiques. A més de l’àmplia selecció de formatges de Xerigots, afinats als seus cups subterranis, s’hi podran trobar vins i escumosos de cellers petits catalans, cerveses artesanes, embotits artesans del Pallars, foie de la Vall d’Aran, anxoves del Cantàbric, conserves de verdures de Navarra i també torrons d’Agramunt. També s’oferiran alguns dels productes estrella de Xerigots, com el Shropshire amb Malvasia o el Gorgonzola amb cava.

També, més a prop de les festes de Nadal, en aquest mateix espai, diferents elaboradors de vins i de cerveses, hi seran presents per tal d’oferir a tastar el seu producte, a més de degustacions de formatge.

El Pop Up Xerigots complementa l’oferta que Xerigots ha posat en marxa per fer front a la davallada de vendes a causa del tancament de la restauració en la primera i la segona onada de la COVID. Ja al mes de març, en ple confinament, es va activar la venda on-line arreu de Catalunya de seleccions de formatges, que en molts dels casos es complementava amb tastos en directe. Arrel de la bona acollida d’aquestes propostes, Xerigots ha posat en marxa aquesta botiga efímera per tal de oferir al client final una àmplia gamma de formatges, vins, cerveses i productes gastronòmics per poder-ne gaudir aquest Nadal.