XERIGOTS

Difonem la cultura del formatge i el vi

QUI SOM

SOBRE
XERIGOTS

Xerigots va néixer l’any 2011 de la mà de Jordi Bertran i Gemma Urgell, amb un obrador i afinador de formatges a Vilafranca del Penedès. Des dels seus inicis, l’aposta principal ha estat promoure per la cultura del formatge i posar-la amb harmonia amb la cultura del vi.

L’any 2014 es va posar en marxa l’Obrador de Xerigots per tal de donar servei a l’hostaleria i a d’altres botigues especialitzades oferint una àmplia gamma de formatges de gran qualitat i facilitant que restauradors i botiguers, puguin oferir als seus clients productes especials en les òptimes condicions.

Des de llavors, restaurants, botigues, empreses de càtering i consumidors confien en els serveis que ofereix Xerigots, així com en el seu assessorament.

A l’Obrador es duen a terme sessions de maridatge, visites i d’altres activitats culturals.

VILAFRANCA DEL PENEDÈS

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

L’Obrador Xerigots està situat en un antic celler del segle XIX a Vilafranca del Penedès i compta amb les instal·lacions i l’equip humà òptim per la selecció, manipulació, afinament i distribució de formatges.  Compta també amb sis cups subterranis on abans s’emmagatzemava vi que reuneixen les condicions òptimes per afinar formatges únics.

POSA'T EN CONTACTE

OBRADOR XERIGOTS

Comerç, 36
08720 Vilafranca del Penedès
93 819 92 86
info@xerigots.cat

Whatsapp – 665280806