XERIGOTS

Difonem la cultura del formatge i el vi

QUI SOM

SOBRE
XERIGOTS

Xerigots va néixer l’any 2011 de la mà de Jordi Bertran i Gemma Urgell, amb un obrador i afinador de formatges a Vilafranca del Penedès. Des dels seus inicis, l’aposta principal ha estat promoure per la cultura del formatge i posar-la amb harmonia amb la cultura del vi.

L’any 2014 es va posar en marxa l’Obrador de Xerigots per tal de donar servei a l’hostaleria i a d’altres botigues especialitzades oferint una àmplia gamma de formatges de gran qualitat i facilitant que restauradors i botiguers, puguin oferir als seus clients productes especials en les òptimes condicions.

Des de llavors, restaurants, botigues, empreses de càtering i consumidors confien en els serveis que ofereix Xerigots, així com en el seu assessorament.

A l’Obrador es duen a terme sessions de maridatge, visites i d’altres activitats culturals.

VILAFRANCA DEL PENEDÈS

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

L’Obrador Xerigots està situat en un antic celler del segle XIX a Vilafranca del Penedès i compta amb les instal·lacions i l’equip humà òptim per la selecció, manipulació, afinament i distribució de formatges.  Compta també amb sis cups subterranis on abans s’emmagatzemava vi que reuneixen les condicions òptimes per afinar formatges únics.

POSA'T EN CONTACTE

Per a qualsevol dubte o informació envia’ns un e-mail i et contestarem el més ràpid possible.