Llet pasteuritzada de vaca. Té 36 mesos de maduració, amb aromes marcats de matisos torrats i acaramelats. Madurat durant tres anys en taules de fusta.
Formatge per gaudir el 22-12-2024
Llet pasteuritzada de vaca. Elaborat a Dinamarca. S’emmagatzema durant un mínim de 30 setmanes al far de Bovbjerg, a prop del Mar del Nord.
Formatge per gaudir el 21-12-2024
Llet crua de cabra. D’Artesa de Segre (Noguera), de la formatgeria De La Clua. Elaborat amb llet de ramat propi. De producció molt limitada i amb un procés de maduració de 90 dies. Escorça untuosa i cendrada.
Formatge per gaudir el 20-12-2024
Llet pasteuritzada de vaca. De l’Ille, al nord de França. Pasta compacta, llisa i homogènia, amb alguns forats. Té una maduració de 24 mesos i ha estat 4 mesos més als cups de Xerigots.
Formatge per gaudir el 19-12-2024
Llet pasteuritzada de vaca. Elaborat a Sora (Osona). Maduració mínima 28 dies. Forma rodona i plana. Textura suau, gust dolç i lleugerament àcid, molt elegant i amb un toc de plantes aromàtiques.
Formatge per gaudir el 18-12-2024
Llet crua de vaca. Procedent de les muntanyes de Jura, (Bourgogne-Franche-Comté) amb DOP pròpia. De pasta premsada, es caracteritza per la capa de carbó vegetal que porta al seu interior.
Formatge per gaudir el 17-12-2024
Formatge per gaudir el 16-12-2024
Llet crua de cabra. És un formatge de pasta tova amb pell florida francès elaborat amb llet de cabra a la regió Centre-Vall del Loira. El seu nom significa literalment «fems de cavall». Es creu que s’anomena així per la seva forma.
Formatge per gaudir el 15-12-2024
Llet crua de vaca. Produït a Ger (La Cerdanya). Es tracta d’un formatge amb la pell rentada amb dos mesos de curació. De pasta semi dura i textura cremosa, amb un pas en boca on es noten les nous, la fruita confitada i un final llarg i persistent de prat i records de la muntanya.
Formatge per gaudir el 14-12-2024
Llet pasteuritzada de cabra. De la formatgeria Sant Gil d’Albió, a Albió (Conca de Barberà). Formatge de cabra de quallada làctica.
Formatge per gaudir el 13-12-2024
Leche cruda de vaca, oveja y cabra.
Elaborado en la parte occidental de los Picos de Europa en Asturias. Con DOP, se elabora artesanalmente y madura en cuevas naturales.
Formatge per gaudir el 12-12-2024
Llet crua de vaca. De Ger (La Cerdanya). Formatge enzimàtic de pasta trencada a l’estil Cheddar anglès que li atorga una textura única i especial. De gran format, amb una llarga maduració a la formatgeria Molí de Ger i també als cups de Xerigots.
Formatge per gaudir l’11-12-2024
Llet crua de vaca. Elaborat a Terrades, a l’Empordà. És un formatge basat en el Red Leicester, originari de la regió del centre de Anglaterra – de la ciutat de Leicester.
Formatge per gaudir el 10-12-2024
Llet crua d’ovella. Formatge de llet crua d’ovella i pasta semi tova, de la formatgeria Quesos de Hualdo. Durant el seu afinat es renta l’escorça amb una salmorra, la qual li aporta el característic color ataronjat.
Formatge per gaudir el 9-12-2024
Llet pasteuritzada de vaca. Elaborat a la Borgonya (França). És un formatge tendre i generós. La seva textura és molt cremosa. Té una capa de tòfona negra al seu interior.
Formatge per gaudir el 8-12-2024
Llet pasteuritzada de cabra. Formatge de cabra provinent del sud de França. De muntanya, amb pasta no cuita i pell natural. Pell florida blanca, textura ferma i sabor suau. És ideal per a l’aperitiu.
Formatge per gaudir el 7-12-2024
Llet crua de cabra. El Colono és un formatge artesà de coagulació enzimàtica sense premsat i autoescorregut. elaborast per la formatgeria ‘Quesos & Besos’ de Sierra Morena, a Jaen.
Formatge per gaudir el 6-12-2024
Llet crua de vaca. Regió de Brie (França). Pasta tova amb pell florida blanca, forma rodona i plana. Maduració de 8 setmanes. Formatge amb fragància que recorda al xampinyó, cremós, potent i amb gust d’avellana.
Formatge per gaudir el 5-12-2024
Llet crua de cabra. Rocamadour és un formatge francès amb DOP elaborat amb llet crua de cabra. La textura resulta suau i fundent. Desprèn una olor cabrum. Quan el formatge està fresc, té un sabor suau, amb un subtil gust de crema.
Formatge per gaudir el 4-12-2024
Llet crua de vaca. De la formatgeria Reixagó, d’Olost (Lluçanès). De pasta tova i coagulació mixta, amb l’escorça blanca. La seva textura és cremosa, de sabor intens. La pell és molt consistent i en alguns punts té un petit toc amargant.
Formatge per gaudir el 3-12-2024
Llet crua de vaca. De Normandia (França). D’escorça fina i florida amb fong càndid. En la part més tendra, la pasta és de color groc crema. Pasta tova, flexible i textura no fluïda.
Formatge per gaudir el 2-12-2024
Llet crua de vaca. Del Roine – Alps (França). De pasta tova elaborat amb llet termitzada vaca i nata pasteuritzada.
Formatge per gaudir l’1-12-2024