Ja tenim aquí el tercer episodi del pòdcast: Més formatge que pa! I amb uns convidats de luxe! Dues persones que tenen un ofici d’aquells envejables: són periodistes gastronòmics! Sí, d’aquelles persones que tot sovint els conviden a restaurants, a festes i saraus i parlen de productors, elaboradors, etc.
Per una banda, Josep Sucarrats, periodista, director de la revista Arrels i ho va ser del Cuina durant molts anys (del 2006 al 2021). Ha col·laborat en múltiples programes radiofònics i de televisió i també en llibres dedicats a la gastronomia i a la pagesia. I, per l’altra, la Carme Gasull també periodista i comunicadora, una gran professional, molt polifacètica, que ha escrit llibres interessantíssims sobre gastronomia, el darrer, “Enganxat”, escrit a quatre mans juntament amb el cuiner Raul Balam Ruscalleda i que són les memòries crues d’aquest xef català, fill de Carme Ruscalleda i el dur camí al qual s’ha enfrontat aquest xef a causa de la seva addicció a les drogues.
Amb ells hem parlat de gastronomia, d’alimentació i, clar, de formatges!