La importància de qui hi ha darrere el producte, amb Ruth Troyano i Eduard Pie Xerigots 10 de febrer de 2025

La importància de qui hi ha darrere el producte, amb Ruth Troyano i Eduard Pie

Notícies

El pòdcast ens dona l’oportunitat de retrobar, de nou, amics que són casa, com la Ruth Troyano i l’Eduard Pie. La Ruth fa molts anys que la conec, d’anteriors vides, de quan les dues vam acabar periodisme i des de llavors la vida ens ha anat regalant trossos de camins on avançar plegades. És meravellós conversar amb ella, sempre troba la paraula justa, embolcallada amb un somriure magnètic. I l’Edu, encara recordo com ens va encisar en un tast a la botiga de Xerigots, ara farà uns dotze anys. Savi, visionari, treballador incansable i generós, sempre ens obre les portes als Plans By Sicus, allà on es viuen les millors postes de sol del nostre país (aneu-hi, si us plau!).

La Ruth Troyano és periodista i sommelier. Us recomano molt que seguiu allò que escriu i mireu a través de la seva mirada sensible un món apassionant com és el del vi, amb la seva gent i les seves vides. És una gran narradora de vida. La trobareu a Instagram.

L’Eduard Pie éspropietari de Sicus, a Bonastre. Dels pioners en vi natural al nostre país, condueix les seves vinyes amb el màxim respecte amb l’entorn. Vins que són el paisatge líquid i desconegut de l’interior de la Costa Daurada, de marges de pedra seca, garrofers, olivera i vinya.

A l’episodi tastem dos formatges que formen part de la Caixa Fans del mes de febrer: el Roi de Sort i l’Or del Montsec, dos peces que també representen un paisatge i una forma de ser.

Doncs aquí us deixem, aquest preciós episodi del nostre pòdcast ‘Més pa que formatge’:

YouTube player
Xerigots