Per aquest Sant Valentí a Xerigots ens hem unit amb uns bons amics i també clients: L’Obrador d’Oriol Rossell, una de les 50 millors pastisseries de Catalunya, situada al Vendrell i que elaboren unes dolces delícies que entendreixen a tothom!
La proposta l’hem batejat com la caixa “The Choco & Cheese Match” i que conté 5 formatges artesans seleccionats per fer única qualsevol vetllada i encenalls de xocolata de l’Obrador d’Oriol Rossell, perquè cada mossegada sigui inoblidable.
Els formatges són:
Concordia – De la formatgeria Quesos y Besos de Jaen, només s’elabora per aquestes dates. Elaborat amb llet pasteuritzada de cabra, és una quallada làctica fina i molt elegant.
Tiny Blossom – Dels Alps austríacs, llet crua de vaca. Té una maduració de quatre mesos i està cobert de flors i herbes dels prats alpins.
Camembert – Elaborat a Normandia (França), llet crua de vaca. D’escorça fina i florida, és un formatge excepcional, fet amb respecte a les tradicions ancestrals dels mestres formatger.
Idiazabal Pastor – D’Udabe, Navarra. Elaborat amb llet crua d’ovella latxa, pasta premsada amb 6 mesos de curació.
Comté 48 mesos – Elaborat a Jura (França), de llet crua de vaca. Madurat durant 48. Carnós i potent. Un dels formatges més valorats de França
No et quedis sense! La podràs adquirir aquí.