‘Més formatge que pa’, el nou pòdcast de Xerigots sobre gastronomia amb convidats amants del bon menjar Xerigots 10 de juliol de 2024

‘Més formatge que pa’, el nou pòdcast de Xerigots sobre gastronomia amb convidats amants del bon menjar

Notícies

En el primer episodi hi participen la periodista i editora del programa ‘No ho sé’ de RAC1, Anna Vallhonesta i el sommelier Ton Colet

El pòdcast té una periodicitat mensual i està disponible a Spotify, Ivoox i YouTube

Amb la voluntat de difondre la cultura del formatge, Xerigots iniciem una nova etapa comunicativa amb el llançament d’un pòdcast sobre gastronomia i formatge. Sota el títol de ‘Més formatge que pa’, els fundadors de Xerigots, Jordi Bertran i Gemma Urgell, conduiran en cada episodi una conversa amb dues personalitats vinculades al món de la comunicació, la cultura o la gastronomia del nostre país. El pòdcast tindrà diferents seccions com el ‘Tip formatger’ amb consells sobre el formatge; l’’Entrevista’, amb curiositats dels convidats i la seva relació amb el menjar, o el ‘Challenge’ que posarà a prova els assistents de forma divertida.

El pòdcast tindrà una durada d’una hora aproximadament i una periodicitat mensual. Es podrà escoltar i visionar a les plataformes Spotify, Ivoox i YouTube i es grava a les instal·lacions de Xerigots, al carrer Comerç de Vilafranca del Penedès.

El primer episodi, disponible des d’aquesta setmana, compta amb la participació de la periodista i editoria del programa ‘No ho sé’ de RAC1, Anna Vallhonesta; i el sommelier que va obtenir el premi de Millor Sommelier de Catalunya l’any 2022, Ton Colet.

No us perdeu aquesta conversa amb aquests dos amics de Xerigots, que a més són penedesencs i ens coneixen des dels inicis!

YouTube player
Xerigots