En el primer episodi hi participen la periodista i editora del programa ‘No ho sé’ de RAC1, Anna Vallhonesta i el sommelier Ton Colet
El pòdcast té una periodicitat mensual i està disponible a Spotify, Ivoox i YouTube
Amb la voluntat de difondre la cultura del formatge, Xerigots iniciem una nova etapa comunicativa amb el llançament d’un pòdcast sobre gastronomia i formatge. Sota el títol de ‘Més formatge que pa’, els fundadors de Xerigots, Jordi Bertran i Gemma Urgell, conduiran en cada episodi una conversa amb dues personalitats vinculades al món de la comunicació, la cultura o la gastronomia del nostre país. El pòdcast tindrà diferents seccions com el ‘Tip formatger’ amb consells sobre el formatge; l’’Entrevista’, amb curiositats dels convidats i la seva relació amb el menjar, o el ‘Challenge’ que posarà a prova els assistents de forma divertida.
El pòdcast tindrà una durada d’una hora aproximadament i una periodicitat mensual. Es podrà escoltar i visionar a les plataformes Spotify, Ivoox i YouTube i es grava a les instal·lacions de Xerigots, al carrer Comerç de Vilafranca del Penedès.
El primer episodi, disponible des d’aquesta setmana, compta amb la participació de la periodista i editoria del programa ‘No ho sé’ de RAC1, Anna Vallhonesta; i el sommelier que va obtenir el premi de Millor Sommelier de Catalunya l’any 2022, Ton Colet.
No us perdeu aquesta conversa amb aquests dos amics de Xerigots, que a més són penedesencs i ens coneixen des dels inicis!